Menu

Waarom Poetszorg?

Mijn naam is Marjo van Bussel. Sinds 2014 ben ik consulente van milieuvriendelijke poetsmiddelen. Dit houdt in dat ik demo’s geef bij mensen thuis om te laten zien hoe deze poetsmiddelen werken. Ik ben getrouwd met Wil van Bussel en moeder van vier kinderen: twee zonen en twee dochters. Inmiddels werken onze kinderen in mijn bedrijf ‘Poetszorg’ dat sinds 2015 bestaat. We zijn dus een echt familiebedrijf, en *wauw* wat ben ik hier dankbaar voor! Ik neem je graag mee in het verhaal achter het ontstaan van ‘Poetszorg, poetsen met een praatje’

Sneller én beter resultaat

Bij een van mijn demo sessies, was een groot aantal dames aanwezig die als huishoudelijke hulp in de zorg werkten. Ze klaagden steen en been omdat hun uren gehalveerd waren: “Hoe kun je in hemelsnaam een heel huis schoonmaken binnen 1,5 uur?” Een andere dame haakte daarop in: “Inderdaad, en ik lijk wel gek, want ik neem zelfs mijn eigen poetsmiddelen mee die ik bij Marjo gekocht heb, omdat alles daarmee sneller schoon wordt én ook nog eens langer schoon blijft!”

Het begin van Poetszorg

Eerlijk is eerlijk, in kon me helemaal vinden in de keuze van deze dame. Door de kwaliteit van onze poetsmiddelen wordt inderdaad in minder tijd hetzelfde of zelfs een beter poetsresultaat bereikt. Ik opperde: “Als ik nu eens een bedrijf begin, waarbij jij met onze poetsmiddelen mag poetsen, wat zou je daarvan vinden?” Haar antwoord was direct: “Dan mag je mij bellen!” Het idee van Poetszorg was geboren.

Poetsen met een praatje

Maar vanwaar dan onze slogan ‘poetsen met een praatje’? Simpel: omdat wij met ‘zachte hand’ poetsen, gaat je energie niet in het poetsen zitten. De vezels in onze poetsdoekjes bestaan namelijk uit rietjes die het vuil van de tafel, kastjes, deuren, etc. zuigen. Hierdoor kunnen onze ‘koffiepoetsen’ gemakkelijk een praatje maken tijdens het poetsen. Ideaal toch? En nog gezellig ook!

Familie van Bussel - Poetszorg 5 jaar